Мережа ресторанів «Пузата Хата» запрошує на тижні угорської кухні!

30 серпня 2013, 11:37

Національна кухня Угорщини вважається однією з кращих у світі - вона займає третє місце після Франції та Італії. «Різноманітність продуктів, їх свіжість і гострота роблять Угорщину справжньою Країною смаків і ароматів» - так писав один з французьких мандрівників двісті років тому.
Свій особливий характер угорська кухня отримала завдяки широкому використанню таких інгредієнтів, як: картопля, копчена свинина, сало, цибуля і часник, а в десертах - сметани і сиру, волоських горіхів та маку. Також угорська кухня відрізняється використанням великої кількості приправ: червоного і чорного перцю, кмину.
Візитною карткою Угорщини, безсумнівно, є гуляш - майстерно приготований густий суп. Скуштувати який можна відтепер в мережі «Пузата Хата». Крім того, рекомендуємо курячий папрікаш, пряне лечо і класичні млинчики Гунделя.
До речі, у вересні цього року виповнюється 130 років з дня народження цього знаменитого угорського кулінара і ресторатора. Його ім'ям названо найвідоміше його винахід - млинці. Зрозуміло, він придумав не самі млинці як кулінарний жанр. Гундель запропонував конкретний рецепт - і прозорливо вгадав потрібне поєднання інгредієнтів, їх смаків і ароматів; вийшли тонкі млинчики з горіхово-ізюмних начинкою і шоколадно-ромовим соусом.
Все різноманіття багатою угорської кухні запрошуємо вас в ресторани мережі «Пузата Хата»!

 

 



+38 (044) 391 46 99 | info@puzatahata.kiev.ua




Разработка сайта - студия Perevroot