Ловись рибка велика та маленька, соковита та жирненька, тушкована та варена, запечена й підрум’янена!

19 травня 2014, 12:51

Кожен, хто полюбляє рибу, напевно, у душі рибак. Тож «ловіть» рибку в ресторанах «Пузата Хата» та обирайте смачні страви з рибного меню: юшку, рибу смажену, тушковану або запечену, рис з морепродуктами, пиріг з лососем та шпинатом, брізоль та рибні котлети на вибір. Крім того, рекомендуємо скуштувати новинку, що буде продаватися щочетверга і на вихідних – скумбрію запечену з морквою. Ми впевнені, що ця страва вас приємно здивує, адже це справжній гастрономічний шедевр!
Соковиті та в міру жирні шматочки філе скумбрії, що попередньо маринуються в спеціальному соусі з лимонного соку з додаванням фенхеля, розмарину та інших приправ, нашпиговуються часником, викладаються на морквяну подушку і запікаються у «човниках» із фольги до золотистої скоринки. Наша скумбрія з овочами, приправлена прованськими травами, чебрецем та лимоном не залишить байдужими найвибагливіших гурманів.
Вживайте страви з риби не рідше двох разів на тиждень і пам’ятайте, що найкорисніша риба, приготована на пару або запечена у духовці, адже саме так вона зберігає всі свої поживні властивості.
Гарного вам улову та смачного!

 

 



+38 (044) 391 46 99 | info@puzatahata.kiev.ua




Разработка сайта - студия Perevroot