Спробуйте покращену солянку

16 червня 2014, 07:45

Чи знаєте ви, що солянка в давнину називалась селянкою? То була святкова їжа сільських мешканців, які зносили до столу залишки різних продуктів: м'ясо або рибу, гриби, квашену капусту, огірки, лук, помідори - і варили таку собі густу наваристу юшку. Однак, страва стала настільки популярною і серед заможних людей, що її почали готувати у ресторанах та корчмах, вдосконаливши рецептуру і використовуючи відбірні сорти м’яса. Так і з’явився цей елітний наваристий кисло-солоно-гострий суп солянка.
То ж, якщо ви надаєте перевагу м’ясним ситним стравам, ви обов’язково маєте скуштувати нашу вдосконалену та ще більш апетитну збірну м’ясну солянку зі шматочками смаженої свинини, вареної ковбаси та ароматними копченостями: курячим філе та мисливськими ковбасками. До того ж, цей наваристий пряний суп з солоними огірками, маслинами та лимоном, особливо актуальний після святкових бенкетів чи веселих літніх пікніків на природі, він покращить самопочуття та приведе думки до ладу! Розкішна страва, еге ж?
Не ходіть голодними! Смакуйте м’ясне!

 

 



+38 (044) 391 46 99 | info@puzatahata.kiev.ua




Разработка сайта - студия Perevroot