Нехай завжди буде сонце, літо, помідор!

14 липня 2014, 12:47

«Все до столу з помідору!» – з таким гаслом мережа ресторанів «Пузата Хата» зустрічає сезон свіжих овочів і пропонує спеціальне літнє «Томатне меню», що нараховує біля 20 нових страв. Як ви вже здогадались, соло в цій томатній симфонії смаків виконує помідор, акомпанують йому овочі-побратими: кабачки, баклажани, перець, цибуля та зелень.
Помідор (pomo d’oro – «золоте яблуко» в перекладі з італійської), що родом з Південної Америки, був завезений в Європу на початку XVI століття, і з того часу набув такої шаленої популярності і в європейських кухнях, що його, безперечно, можна вважати всесвітнім кулінарним улюбленцем серед овочів, хоча взагалі-то біологічно томат – це ягода. Крім смакових переваг, помідори ще й дуже корисні для здоров’я, в них багато вітамінів та мінералів. До того ж, унікальність помідорів у тому, що при термічній обробці вони не втрачають свої поживні властивості, а навпаки, стають ще більш корисними, ніж у свіжому вигляді.
В результаті натхненної роботи наших технологів над «Томатним меню» були створені неперевершені страви і соуси, гамма смаків та ароматів яких обов’язково вам сподобається! Пропонуємо розмаїття смачних салатів та закусок: салат «Південний», «Середземноморський», салат з помідорами та копченостями, помідорний салат з сиром, закуску по-італійськи, гостру закуску на томаті. На перше спробуйте насичений томатний суп, а другі страви «Томатного меню» представлені такими стравами, як шніцель рублений з сальсою, шашлик курячий з помідором, соковиті стейки зі свинини та курятини з помідорами, паста «Помідоро», кабачки запечені з куркою та томатами, баклажани запечені з помідорами, фрикадельки в томатному соусі. Просто очі розбігаються від тієї помідорно-соковитої смакоти!
Відчуйте всі переваги сезону свіжих овочів, насолоджуйтесь багатогранністю літніх смаків, смакуйте помідорне!

 

 



+38 (044) 391 46 99 | info@puzatahata.kiev.ua




Разработка сайта - студия Perevroot