Страва родом з дитинства – голубці.

03 лютого 2015, 08:44

У далекому дитинстві, голубці були чимось знайомим та домашнім. Завжди були бажаною стравою, ну майже як сало з часником. Голубці у багатьох із нас викликають спогади, пов'язані з бабусями, з їхнім турботливим піклуванням про нас, бажанням смачно та ситно нагодувати нас - дітлахів.
Рецепти приготування голубців так само різноманітні, як і смаки людей.
Склад фаршу - рис, гречка, перловка змішана з м'ясом, куркою, грибами. Листя - капуста, буряк, виноград, шпинат. Вибір спецій та соусів – самий різноманітний. Навіть загортає голубці кожна господиня по-своєму. Все це робить Ваші голубці унікальними.
Ми пропонуємо Вам спробувати традиційні домашні голубці з м’ясом, приготовлені за класичним рецептом української кухні, з пікантним томатним соусом. Запрошуємо Всіх до ресторанів «Пузата Хата» на голубці – гаряча пропозиція в лютому!

 

 



+38 (044) 391 46 99 | info@puzatahata.kiev.ua




Разработка сайта - студия Perevroot