Дуже смачний борщ

Дуже смачний борщ

Кажуть, щоб приготувати справжній український борщ, потрібно народитися українцем. І це правда.
Ось декілька порад від нашого шеф-кухаря: щоб борщ мав насичений червоний колір та солодкуватий присмак – буряк тушкуємо окремо та додаємо в кінці приготування. Найкраще м'ясо для борщу – яловичина, вона надає густоту та насичений смак. Не перестарайтеся зі спеціями - борщ включає в себе всю палітру смаків, завдяки багатому набору овочів в його рецептурі. 
Саме такий, дуже смачний борщ готують в "Пузатій Хаті". 
Завітайте і нахай вам буде смачно!

Новини 13 березня, 2019
Скумбрія, запечена з морквою!

Новини 6 травня, 2019
Cуп овочевий з куркою

Новини 29 липня, 2019
День Народження