Глінтвейн

Глінтвейн

Глінтвейн з німецької перекладається як «гаряче вино». Це традиційний і невід'ємний атрибут усіх європейських різдвяних ярмарків. При цьому в кожній країні є свій неповторний і особливий рецепт його приготування, заснований на місцевих кулінарних традиціях.
Найпоширеніший рецепт глінтвейна включає в себе червоне вино, краще всього підходить напівсолодке, мед, корицю, трохи гвоздики та мускатного горіха і кілька горошин сушеного чорного перцю. До напоя можна додати кілька порізаних часточок лимона, апельсина або яблука.
Готують ароматний глінтвейн і в «Пузатій Хаті». Приходьте і замовляйте його з яблучним штруделем - не пошкодуєте!

Новини 23 травня, 2018
Овочеве рагу

З баклажанами та кабачками!

Новини 31 жовтня, 2018
Суп-крем грибний

Новини 9 листопада, 2018
Смачна пара!

за єдиною ціною- лише 35 гривень!