Глінтвейн

Глінтвейн

Глінтвейн з німецької перекладається як «гаряче вино». Це традиційний і невід'ємний атрибут усіх європейських різдвяних ярмарків. При цьому в кожній країні є свій неповторний і особливий рецепт приготування вина, заснований на місцевих кулінарних традиціях.
Найпоширеніший рецепт глінтвейна включає в себе червоне вино, краще всього підходить напівсолодке, мед, корицю, трохи гвоздики та мускатного горіха і кілька горошин сушеного чорного перцю. До напоя можна додати кілька порізаних часточок лимона, апельсина або яблука.
Готують ароматний глінтвейн і в «Пузатій Хаті». Приходьте і замовляйте його з яблучним штруделем - не пошкодуєте!

Новини 1 квітня, 2018
День сміху!

«Першого квітня — брехня всесвітня!».

Новини 4 квітня, 2018
Ярмарок вареників

Увага, друзі! Мережа ресторанів «Пузата хата» запрошує всіх на «Ярмарок вареників» який розпочинається прямо зараз.

Новини 19 червня, 2019
Невеличкий ювілей