Кус-кус з овочами

Кус-кус з овочами

Кус-кус з овочами та інші страви з використанням цієї пшеничної крупи поширені не тільки в країнах Сходу, але віднедавна ці страви стали популярними і у нас. Червоний болгарський перець, морква, броколі та інші овочі надають крупі соковитість і більш насичений смак. Кус-кус з овочами дуже вдалий гарнір до м'яса, але також може бути самостійною стравою. Спробуйте, не пошкодуєте!

Новини 14 травня, 2018
Зустрічайте смачну новинку травня!

Зустрічайте смачну новинку травня – торт «Полунично-шоколадний»!

Новини 9 липня, 2018
Млинці з абрикосами

Літня смакота кольору сонця!

Новини 14 січня, 2019
Дуже смачний борщ