Жульєн

Жульєн

Цікаво, що спочатку у французькій кулінарії жульєном називали не страву, а нарізання свіжих овочів тоненькою соломкою. Яким чином спосіб нарізки трансформувався в певну страву – історія замовчує. 

А в «Пузатій Хаті» всіма улюблений, знайомий жульєн – в ньому шматочки курячого філе разом з підрум’яненими печерицями, сиром та цибулею і все це запечене у вершковому соусі бешамель. Ну, дуже смачно!
Будь ласка замовляйте!

Новини 28 березня, 2018
Вітаємо з 8 березня!

Любі жінки! Від щирого серця вітаємо Вас з 8 березня і бажаємо щоб у ваших серцях завжди розквітала весна! Щастя і кохання Вам, здійснення мрій!

Новини 5 травня, 2018
Шашличний пікнік!

Час влаштувати шашличний пікнік!

Новини 18 липня, 2018
Салат «Капрезе»

Зелень салату і базиліку, білизна свіжої моцарели та червоні кружальця стиглих томатів