Жульєн

Жульєн

Цікаво, що спочатку у французькій кулінарії жульєном називали не страву, а нарізання свіжих овочів тоненькою соломкою. Яким чином спосіб нарізки трансформувався в певну страву – історія замовчує. 

А в «Пузатій Хаті» всіма улюблений, знайомий жульєн – в ньому шматочки курячого філе разом з підрум’яненими печерицями, сиром та цибулею і все це запечене у вершковому соусі бешамель. Ну, дуже смачно!
Будь ласка замовляйте!

Новини 2 липня, 2018
Шніцель рублений з сиром та перцем

з запеченим болгарським перцем під сирною скоринкою...

Новини 16 серпня, 2018
Млинці зі шпинатом

Завітайте на смачні та поживні млинці!

Новини 7 вересня, 2018
Фестиваль пасты

Buon appetito!