Закуски не тільки прикраса столу але й невід’ємна частина частування гостей.
Закуски виготовляють із овочів, фруктів, грибів, м'яса, риби. В українській кухні в якості закуски популярні солоні або мариновані огірки, квашена капуста, чорна й червона ікра, овочева ікра, салати, шпроти й інші рибні консерви, оселедець, солона риба, солоні гриби. Закускою може також служити нарізка: м'ясна (ковбаса), рибна, сирна.
Традиційні українські закуски Ви щодня можете скуштувати в наших закладах.
 


Перше місце в довгому ланцюжку здорового харчування належить салатам. Салати повинні бути на столі цілий рік. Овочі служать джерелом вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів. Салати не тільки корисні, але й смачні - це прості й вишукані страви, доречні в будь-якій обстановці й у будь-який час. Яких тільки салатів не створили майстри. І вінегрети, і грецькі салати, і салати з сиром та оливками, курячим філе і відвареним м'ясом, рибою і морепродуктами. Особливе місце відведене фруктовим салатам.
Мережа ресторанів «Пузата Хата» пропонує Вам широкий вибір салатів на будь-який смак.
 


Перші страви - найкорисніші на нашому столі, без них не обходиться жоден обід. Раніше вважалося, що відсутність щоденного супу — це свідоцтво неблагополуччя. Сьогодні при спілкуванні о харчуванні, в користі супів, здається, не сумнівається ніхто.
Традиційною першою стравою для кожного українця є Борщ.
Борщ — поживна страва. До його складу входить багато різноманітних продуктів, понад 7 видів овочів, які у своїй сукупності дають приємний смаковий букет.
Протягом дня ми пропонуємо Вам скуштувати перші страви в наших ресторанах – український борщ, солянку, грибну та рибну юшку, а також сезонні перші страви.

 



М’ясо – основне джерело повноцінних харчових білків, які містять усі незамінні амінокислоти, збалансовані в найбільш сприятливому співвідношенні. Для гарного самопочуття кожна людина має щодня вживати порцію м’ясної страви, її краще поєднувати з овочами, таким чином, Ви сприяєте кращому засвоєнню корисних речовин.
В наших ресторанах безліч смачних страв з м’яса, які наповнять Вас здоров’ям та бадьорістю для нових звершень: соковитий стек, відбивні по-селянськи, голубці, ковбаски домашні, великий вибір котлет, печеня, ребра, шашлики та багато м’ясних делікатесів, які не залишать Вас байдужими.

 



Риба з давніх-давен займає значне місце в харчуванні. Рибні страви доречні до святкового столу, буденної їжі, для дієтичного та дитячого харчування.
Без рибних страв неможливо уявити наше меню.
Найширший асортимент страв з риби  Ви можете скуштувати в нашій мережі в «Рибний Четверг». Понад 10 страв з риби, задовольнять найвибагливіших гурманів.

 



Куряче м'ясо, соковите і корисне, у багатьох кухнях світу вважається не тільки повсякденною їжею, але й прекрасно доповнює святковий стіл. У курячому м'ясі зовсім мало жиру, саме тому курячі бульйони і відварна грудка вважаються дієтичними стравами, їх рекомендують і дітям, і дорослим.
Куряче м'ясо легко поєднується з іншими продуктами тому ми з великим захватом готуємо різноманітні страви з його допомогою: салати, бульйони, котлети, ковбаси, крученики, та безліч інших страв, які Ви можете скуштувати в ресторанах «Пузата Хата».

 



Гарніри - це різноманітні овочі, картопляні страви, каші, макаронні вироби. Більшість гарячих страв не обходяться без гарніру.
Гарніри доповнюють смак основної страви, роблять її більш гармонійною. Правильно підібраний гарнір сприяє кращому засвоєнню їжі, та просто робить страву смачнішою. У мережі ресторанів «Пузата Хата» Ви маєте можливість скуштувати традиційні, усіма улюблені гарніри.

 



Вареники - класична українська страва. Різноманітні сполучення вареного тіста з начинками з овочів, ягід, м'яса надають вареникам неповторного смаку.
Готові солоні вареники подають зі сметаною чи олією зі смаженою цибулею. Вареники з вишнями, маком, яблуками і сливами і ін. - посипають цукром, подають в ягідному сиропі, з додаванням меду. Подають вареники гарячими.
 
Млинці — страва, що готується з рідкого тіста на гарячій сковороді. Млинці подають з різними закусками або начиненими. Млинці можуть бути начинені грибами, м'ясом, ягодами, сметаною, сиром, червоною ікрою тощо.
Млинці традиційні для української кухні і вживалися ще в дохристиянські часи.
Начинені млинці називають налисниками.

 



Вчені стверджують, що солодке сприяє гарному настрою, тому запрошуємо скуштувати найсмачніші десерти в мережі ресторанів «Пузата Хата». Понад 30 видів десертів, які наші кондитери з любов’ю приготували для Вас.

Ароматна кава, гарячий чай, тістечка, тортики, печиво, желе, морозиво, що може бути більш спокусливим для ласунчиків?
Підсолодіть своє життя в ресторанах «Пузата Хата»!
 

 



+38 (044) 391 46 99 | info@puzatahata.kiev.ua




Разработка сайта - студия Perevroot