Борошняні вироби

Вареники - класична українська страва. Різноманітні сполучення вареного тіста з начинками з овочів, ягід, м'яса надають вареникам неповторного смаку.
Готові солоні вареники подають зі сметаною чи олією зі смаженою цибулею. Вареники з вишнями, маком, яблуками і сливами і ін. - посипають цукром, подають в ягідному сиропі, з додаванням меду. Подають вареники гарячими.
 
Млинці — страва, що готується з рідкого тіста на гарячій сковороді. Млинці подають з різними закусками або начиненими. Млинці можуть бути начинені грибами, м'ясом, ягодами, сметаною, сиром, червоною ікрою тощо.
Млинці традиційні для української кухні і вживалися ще в дохристиянські часи.
Начинені млинці називають налисниками.

 

  • Булочка (фірмова, українська)
  • Сирники
  • Вареники з вишнями
  • Вареники з капустою
  • Вареники з картоплею
  • Вареники з м'ясом
  • Пиріг печений з начинкою
  • Млинці з маком
  • Млинці з м'ясом
  • Млинці з сиром
  • Млинці з яблуками
  • Налисники з м'ясом в яйці
  • Пампушки
  • Слойка з грибами
  • Пиріжок з капустою
  • Пиріжок з м'ясом
  • Пиріжок із вишнями
  • Пиріжок смажений з капустою
  • Пиріжок смажений з картоплею
  • Пиріжок смажений з м'ясом
  • Пельмені з куркою
 
*асортимент страв може відрізнятися в різних регіонах
*також можливі сезонні зміни в асортименті

 


 

 



+38 (044) 391 46 99 | info@puzatahata.kiev.ua




Разработка сайта - студия Perevroot