Закуски

Закуски не тільки прикраса столу але й невід’ємна частина частування гостей.
Закуски виготовляють із овочів, фруктів, грибів, м'яса, риби. В українській кухні в якості закуски популярні солоні або мариновані огірки, квашена капуста, чорна й червона ікра, овочева ікра, салати, шпроти й інші рибні консерви, оселедець, солона риба, солоні гриби. Закускою може також служити нарізка: м'ясна (ковбаса), рибна, сирна.
Традиційні українські закуски Ви щодня можете скуштувати в наших закладах.
 
  • Ікра кабачкова
  • Закуска гостра
  • Огірок малосольний
  • Оселедець з цибулею
  • Оселедець під шубою
  • Помідор квашений
  • Сало з часником
  • Торт з кабачків
  • Сендвіч з куркою та овочами-гриль
  • Сендвіч з лососем
  • Сендвіч з шинкою та сиром
 
*асортимент страв може відрізнятися в різних регіонах
*також можливі сезонні зміни в асортименті
 

 

 



+38 (044) 391 46 99 | info@puzatahata.kiev.ua




Разработка сайта - студия Perevroot